Cumhuriyet Ortaokulu

Vizyon: Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye´nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Misyonumuz; Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya´da ve Türkiye´de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar: SPORTİF VE KÜLTÜREL BAŞARILARIMIZ "BAŞARILARIMIZ" BAĞLANTISINDADIR

Pansiyon Bilgileri:
Saatler: 07:20- 19:00
Isınma: BUHAR BASINÇLI
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: ORTAOKUL
Okulun Sınav Başarı Durumu: ORTAOKUL
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: BAŞARILAR MENÜSÜNDE
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 İLÇE BELEDİYE İLE ORTAK TÜBİTAK 4007
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 4006 İLÇE BELEDİYE İLE ORTAK TÜBİTAK 4007 BESLENME DOSTU PROJESİ
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Erasmus Projelerine aktif olarak katılmaktadır. 4 hareketlilik yapmıştır. İtalya-ispanya-Finlandiya